logo









Monsters - 日曜劇場 5.Bölüm izle Türkçe Altyazılı izle

Heihachi i Hiratsuka çenesi düşük, görgüsüz ve bir o kadar da kaba olan tuhaf bir dedektiftir. Heihachi’nin tersine, Kosuke Saionji güçlü bir ailenin tek varisi, adalet duygusu ve görev aşkıyla işine bağlı olan toy bir polis memurudur. Çalıştığı yerel karakolda bir soygun olayını çözümlemiş ve kısa süre sonra ülkenin bir numaralı araştırma, inceleme bürosundan iş teklifi almıştır. Bütün hayali bu olan Kosuke hoplaya zıplaya teklifi kabul eder ve Heihachi Hiratsuka’nın yani diğer bir adıyla Canavar’ın kucağına düşer.

Monsters - 日曜劇場  5.Bölüm izle Türkçe Altyazılı izle

2

Alternatif Izleme Seçenekleri









Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : Monsters - 日曜劇場 720p izle,Monsters - 日曜劇場 izle,Monsters - 日曜劇場 tek parça izle,Monsters - 日曜劇場 hd izle, Monsters - 日曜劇場 full izle, Monsters - 日曜劇場 online izle, Monsters - 日曜劇場 Türkçe Dublaj İzle,Monsters - 日曜劇場 Türkçe Altyazılı izle,Monsters - 日曜劇場 Asya Dizi izle,Monsters - 日曜劇場 Son Bölüm izle,Kore dizi izle,hd kore dizi izle,asya dizi izle,tekparca asya dizi izle,Monsters - 日曜劇場  5.Bölüm izle Türkçe Altyazılı izle





Tag: , , , , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot