logo









Nurse Jackie 6.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı izle


Nurse Jackie, Amerika Showtime televizyonunda yayınlanan bir kara mizah dizisidir. Dizi ülkemizde de Digiturk ComedyMax ekranlarında Türk izleyicisiyle tanışmıştır.Nurse Jackie dizisi, normallikten son derece uzak bir karakter olan Hemşire Jackie'nin New York City hastanesinde ki trajikomik maceralarına odaklanıyor. Hemşire Jackie anormal bir karakter olsada Amerika'nın bozuk sağlık sisteminde hastalarına en iyi hizmeti vermenin gayreti içine girmiş, işinde son derece başarılı bir kadındır. Gece gündüz bu temposunu sürdürebilmek için reçeteli uyarıcı ilaçlar kullanan Jackie ayrıca bu uyarıcı ilaçların bağımlısı olmuştur.Dizi, 2010 Altın Küre Ödülleri'ne başrollerinde ki Edie Falco ile aday gösterilmiştir.



Nurse Jackie 6.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı izle

Alternatif Izleme Seçenekleri










Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : Nurse Jackie 720p izle,Nurse Jackie izle,Nurse Jackie tek parça izle,Nurse Jackie hd izle,Nurse Jackie full izle,Nurse Jackie online izle,Nurse JackieT ürkçe Dublaj İzle,Nurse Jackie Türkçe Altyazılı izle,Nurse Jackie Yabanci Dizi izle,Nurse Jackie Son Bölüm izle,Nurse Jackie 6.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı izle





Tag: , , , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot