logo









Pin to Kona - ぴんとこな 1.Bölüm Türkçe Altyazılı izle



Kyonosuke Kawamura (Yuta Tamamori) prestijli Kishima ailesinin halefidir ve bir kabuki tiyatro oyuncusu olarak görev yapmaktadır. Bir gün, tiyatrodan ayrılırken ,onu bekleyen kızların tezahüratlarını duyar. Onunla aynı liseye giden Ayame Chiba (Umika Kawashima) da oradadır, Kyonosuke'ye yaklaşır ve ''bu Kagamijishi değil ve ben paramı geri istiyorum!'' diye bağırır. 
Kishima ailesinin halefi olarak kendisinden büyük beklenti duyulan, Kyonosuke hasta olur ve kabukiden bıkar. O gece geç saatlere kadar en yakın arkadaşı Haruhiko Sakamoto (Jesse Lewis) ve bayan hayranları ile eğlenir. Eve geldiğinde, kabuki ustası olan babası Yozaemon (Goro Kishitani) onu azarlar. Ardından münakaşa ederler. Yozaemon, Kyonosuke'nin çabalarını asla kabul etmez. Kyonosuke'nin kabukiden uzaklaşmasının en büyük nedeni budur. Ayrıca o her zaman önceliği kabukiye veren babasını affedemez. Annesi ağır hasta olup öldüğünde babası ortalarda yoktur. 

Pin to Kona - ぴんとこな  1.Bölüm Türkçe Altyazılı izle

Alternatif Izleme Seçenekleri









Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : Pin to Kona - ぴんとこな 720p izle,Pin to Kona - ぴんとこな izle,Pin to Kona - ぴんとこな tek parça izle,Pin to Kona - ぴんとこな hd izle, Pin to Kona - ぴんとこな full izle, Pin to Kona - ぴんとこな online izle, Pin to Kona - ぴんとこな Türkçe Dublaj İzle,Pin to Kona - ぴんとこな Türkçe Altyazılı izle,Pin to Kona - ぴんとこな Asya Dizi izle,Pin to Kona - ぴんとこな Son Bölüm izle,Kore dizi izle,hd kore dizi izle,asya dizi izle,tekparca asya dizi izle,Pin to Kona - ぴんとこな 1.Bölüm Türkçe Altyazılı izle






Tag: , , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot