logo









Yeni Dünya Amerikanın Keşfi - The New World HD Türkçe Dublaj İzle

1967 yılında 103 adamın bulunduğu İngiliz kaptan John Smith kumandasında 3 gemi, Virjinya kıyılarına yanaşır. Amaçları el değmemiş kıyılardan yeni bir dünya yaratmaktır. Koloniciler önceleri onları dostça karşılayan kızıldereliler ile dengeli bir ilişki kurmayı başarırlar. Fakat zaman ilerledikçe herşey değişmeye başlar. Koloniciler için belki burası Yeni bir Dünya olabilir fakat yerliler için çok eski bir dünya – hatta tek bildikleri dünyadır. İngilizler bilmedikleri bu yerde bir başlangıç için çabalarken İngiliz Kaptan John Smith, kabile üyelerinden ona rehberlik edecek birini aramaktadır ve tesadüfen Powhatan’ın en çok sevilen çocuğu Pocahontas’a rastlar. İşte bu an 400 yıldır bilinen bir Amerikan efsanesinin başlangıcıdır.İngilizler ve yerli Amerikan halkı arasındaki vahşi savaş, bir yandan da Kaptan Smith ile kızılderili prenses Pocahontas’ın aşkına sahne olur.

Yeni Dünya Amerikanın Keşfi - The New World  HD Türkçe Dublaj İzle

Alternatif Izleme Seçenekleri









Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : Yeni Dünya Amerikanın Keşfi 720p izle,Yeni Dünya Amerikanın Keşfi izle,Yeni Dünya Amerikanın Keşfi tek parça izle,Yeni Dünya Amerikanın Keşfi hd izle,Yeni Dünya Amerikanın Keşfi full izle,Yeni Dünya Amerikanın Keşfi online izle,Yeni Dünya Amerikanın Keşfi Türkçe Dublaj İzle,Yeni Dünya Amerikanın Keşfi Türkçe Altyazılı izle,Yeni Dünya Amerikanın Keşfi Yabanci Film izle,Yeni Dünya Amerikanın Keşfi - The New World  HD Türkçe Dublaj İzle





Tag: , , , , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot