logo









CSi - Las Vegas 14. Sezon 16. Bölüm [ Türkçe Altyazılı ]


Orijinal CSI, en temel şekliyle Las Vegas şehrinde işlenen suçları inceleyerek suçluları yakalama üzerine çalışan bir ekibin hikayesi üzerine kurulu. Ekip, dizinin her bölümünde bir ya da birden fazla olayın üzerine çalışıyor, ama birkaç bölüm boyunca üzerinde çalışılan olaylar ve seri katiller de dizinin portföyünde mevcut.
CSI: LV’yi diğer dizilerden farklı kılıp orijinalliğini sağlayan kısmı, hiç kuşkusuz, ekibin olayları inceleme stili ve kullandıkları yöntemler. Çoğu polisiye dizide, kitapta ya da filmde yer alan yöntemlere “ince” ve farklı bir anlam, işleyiş katan dizi, bu anlamda kendinden sonrakileri etkilemiş, halkın büyük beğenisini kazanmıştır.


CSi - Las Vegas  14. Sezon  16. Bölüm   [ Türkçe Altyazılı ]

Alternatif Izleme Seçenekleri









Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : CSi - Las Vegas   720p izle,CSi - Las Vegas  izle,CSi - Las Vegas   tek parça izle,CSi - Las Vegas   hd izle,CSi - Las Vegas   full izle,CSi - Las Vegas  online izle,CSi - Las Vegas   Türkçe Dublaj İzle,CSi - Las Vegas  Türkçe Altyazılı





Tag: , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot