logo









Suits 3. Sezon 13. Bölüm [ Türkçe Altyazılı ]


Suit, Amerikan USA Networks kanalında yayınlanan bir hukuki drama-komedi dizisidir.
Dizi, New York'un en iyi avukatlarından biri olan Harvey Specter ve onun asistanı Mike Ross'un başından geçen ilginç olayları konu alıyor. Harvey, şehrin en iyi avukatlarından biridir ve çalıştığı firmada başkan yardımcılığına terfi etmiştir. Ama şirket kuralları gereği kendisine bir asistan almak zorundadır ve bu asistanın Harward mezunu olması gerekmektedir. Tesadüfen tanıştığı ve asistan olarak işe aldığı Mike ise yaşadığı talihsiz olaylar sebebiyle üniversiteyi tamamlayamamış fakat inanılmaz hafıza ve zekaya sahip biridir. Geçimini başkalarının LSAT (Amerika'da hukuk fakültelerine kabul edilmek için girilen sınav) sınavlarına girerek sağlamaktadır. Harvey, Mike'ın zekasına ve yeteneklerine hayran kaldığı için onu Harward mezunu olarak göstererek işe alır ve olaylar gelişir. 


Suits  3. Sezon  13. Bölüm   [ Türkçe Altyazılı ]

Alternatif Izleme Seçenekleri









Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : Suits 720p izle,Suits  izle,Suits  tek parça izle, Suits hd izle,Suits  full izle,Suits  online izle,Suits  Türkçe Dublaj İzle,Suits Türkçe Altyazılı, Yabanci Dizi izle





Tag: , , , , , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot