logo









Adalet İçin - Age of Uprising HD Türkçe Altyazılı izle

Feodal ortaçağ düzeninin hüküm sürdüğü 1500'lerde geçen Michael Kohlhaas, Heinrich von Kleist'ın aynı adlı romansının Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışan en yeni uyarlaması. Filme adını veren Michael Kohlhaas, dürüst bir at taciridir. Ailesiyle sakin ve mutlu bir yaşam sürdürürken bir derebeyiyle tartışınca yalnızca maddi varlığını değil ailesini de tehlikeye atmış olur. Onurunu korumak isteyen Michael Kohlhaas, bir ordu kurar ve bütün ülkeyi ateşe atmak uğruna hakkını arar. Kafka'nın en sevdiği Almanca yapıt olarak ünlenen bu trajik adalet öyküsünü sinemaya aktaran yönetmen des Pallières, Aguirre, Yedi Samuray ve Andrey Rublev filmlerinden esinlenmiş.

Adalet İçin -  Age of Uprising  HD Türkçe Altyazılı izle

Alternatif Izleme Seçenekleri









Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : Adalet İçin - Age of Uprising 720p izle,Adalet İçin - Age of Uprising izle,Adalet İçin - Age of Uprising tek parça izle,Adalet İçin - Age of Uprising hd izle,Adalet İçin - Age of Uprising full izle,Adalet İçin - Age of Uprising online izle,Adalet İçin - Age of Uprising Türkçe Dublaj İzle,Adalet İçin - Age of Uprising Türkçe Altyazılı izle,Adalet İçin - Age of Uprising Yabanci Film izle,Adalet İçin -  Age of Uprising  HD Türkçe Altyazılı izle





Tag: , , , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot