logo









Eui-roi-in – The Client HD Türkçe Altyazı izle

Han karısını öldürmekle suçlanır ve çevresi tarafından şeytan olarak betimlenir. Kang mahkemede Han’ı savunacak olan savunma avukatıdır. Kang davayı kazanmak istemektedir, çünkü savcı Kangı hiç sevmeyene ve onunla yarış içerisinde olan birisidir. Özet olarak ortada cinayetin işlendiği silah yoktur fakat Hanın cinayet saatinde nerede olduğunu kanıtlayan hiçbir şey de yoktur. Kang müvekkilini kurtarmak ve onun suçsuz olduğunu göstermek için davayı enine boyuna soruşturur.

Eui-roi-in – The Client  HD Türkçe Altyazı izle

Alternatif Izleme Seçenekleri









Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : Eui-roi-in – The Client 720p izle,Eui-roi-in – The Client izle,Eui-roi-in – The Client tek parça izle,Eui-roi-in – The Client hd izle,Eui-roi-in – The Client full izle,Eui-roi-in – The Client online izle,Eui-roi-in – The Client Türkçe Dublaj İzle,Eui-roi-in – The Client Türkçe Altyazılı izle,Eui-roi-in – The Client Yabanci Film izle,Eui-roi-in – The Client  HD Türkçe Altyazı izle





Tag: , , , , , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot