logo









Mixology 1.Sezon 6.Bölüm Türkçe Altyazılı izle

Bir bar. Bir gece. On bekar insan. Manhattan’ın trend olan bir bölgesinde bulunan Union Bar’a hoşgeldiniz. Yakın bir zamanda nişanlısı tarafından terk edilen Tom (Blake Lee) uzun zamandır dışarı çıkmamıştır. En iyi arkadaşlarından yakışıklı ve özgüveni yüksek Cal (Craig Frank) ve hızlı konuşan Bruce (Andrew Santino) o istese de istemese de Tom’u yeniden kız arkadaş edinmeye çıkartırlar. Tom’un ilk karşılaştığı kişi sert ve güzel avukat Maya (Ginger Gonzaga) olur. Ama çok kısa bir sure sonra Tom gözyaşları içinde kalır. Daha sonra, durum daha da kötüye gider. Tom Union’ın müşterilerinden birçoğuyla tanışır: Maya’nın şimdilik nişanlı arkadaşı Liv (Kate Simses); agresif bekar anne Jessica (Alexis Carra); onun küçük ve saf kız kardeşi Janey (Sarah Bolger); kokteyl garsonu Kacey (Vanessa Lengies); karanlık ve gizemli barmen Dominic (Adan Canto); ve hayatının en kötü gecesini yaşayan başarısız internet girişimcisi Ron (Adam Campbell).

Mixology  1.Sezon 6.Bölüm Türkçe Altyazılı  izle

Alternatif Izleme Seçenekleri









Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : Mixology 720p izle,Mixology izle,Mixology tek parça izle,Mixology hd izle, Mixology full izle, Mixology online izle, Mixology Türkçe Dublaj İzle,Mixology Türkçe Altyazılı izle,Mixology Asya Dizi izle,Mixology Son Bölüm izle,Kore dizi izle,hd kore dizi izle,asya dizi izle,tekparca asya dizi izle,Mixology  1.Sezon 6.Bölüm Türkçe Altyazılı  izle




Tag: , , , , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot