logo









Reign 1. Sezon 12. Bölüm [ Türkçe Altyazılı ]


İskoçya Kraliçesi Mary 15 yaşındayken Fransa’ya gider ve iktidara yükselir, Prens Francis ile nişanlıdır ve üç en yakın arkadaşı onun nedimesi gibidir. Fransız Hükümdarlığının tarihinin sırlarındaki detaylarında, vahşi düşmanların, karanlık güçlerin ve cinsel entrikaların dünyasının arasında hayatta kalmaktır.
Dizi 1557 Fransa tarihindeki İskoçya Kraliçesi Mary Stuart’ın hayatının fantastik bir biçimde ele alıyor. Pilot bölümü genellikle İrlanda’da çekildi. Dizinin başrol oyuncuları Avusturyalı, Kanadalı ve İngiliz. Çekimin büyük bir kısmı Kanada’da gerçekleşecek.
Reign’in 17 Ekim 2013’de The Vampire Diaries’den önce ilk bölümü yayınlanacak. Dizide Teen Wolf’ta ki rolüyle tanınan Cora yani Adelaide Kane oynayacak
Kraliçe Mary’nin bilinmeyen ve daha önce anlatılmamış iktidara yükselme hikayesi; 15 yaşında ve Prens Francis ile nişanlıyken Fransa’ya gelmesi ve üç yakın arkadaşıyla yaşadıkları anlatılıyor. Öfkeli düşmanlar, karanlık güçler ve cinsel entrikalar dünyasında sarayda yaşarken hayatta kalma hikayesi.




Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot