logo









The Americans 2. Sezon 1. Bölüm [ Türkçe Altyazılı ]


Reagan'in Amerika Baskani seçilmesiyle beraber baslayan The Americans dizisi,  formalite bir evlenme yapan ajanlari anlatmaktadir.  Dogal bir aile imajı yakalamaya çalisilan bu ailenin iki çocugu vardir.  Çocuklarin ebeveynlerinin kim oldugu - ne isle mesgul oldugu konusunda bir verileri yoktur.  Ayrica bu dönem soguk savasin elektrik ettigi bir aşamadır .  Anlasmali evlenme yapan çiftimiz bu çağın yasattigi güçlük - kaosla birbirlerine ek olarak birçok baglanmaya - duygusal olarak birbirlerini etkilemeye baslamislardir - evlilikleri doğru bir çözülme almaya baslamistir.
Bunun yaninda ajanlarimizin oturdugu mahalleye yepyeni tasinan bir aile bulunmaktadir.  bu aile ajanlarimiza zor anlar yasatmaktadirlar.  Nedeni Ise onlar da karsi - amaçlı çalisan FBI ajanlaridir.  - karakterimize karsi bir tehdit olusturmaktadirlar.  Dizi Altin Küre Hediyeyi'ne - kalan harika - kadrosuyla birinci sezonu bitirip 2. sezona baslayacagi bugünü beklemektedir .




Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot