logo









Dinozorlarla Yürümek - HD Türkçe Altyazılı İzle


İki kardeşin ve bir babanın dinazorlar ailemindeki dinazor yaşantısı konu alan 2013 yapımı 3 boyutlu olarak izleyebileceğimiz bir animasyon filmi. Filmdeki bizim ailemiz iki kardeş ve bir babadan oluşmakta kardeşlerden biri tamamen her aldığı görevi yerine getirebilen mert bir dinazor öbürü ise yani bizim kahramanımız.Dinazorlarla Yürümek İzle gibi film isimlerini tam bir şekilde aratarak filmlere ulaşabilir ve 720p hd kalitesinde Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı izleyebilirsiniz. O kardeşine göre biraz daha acemi biraz daha şirin ve komik ailesi tarafından işe yarılamaz şekilde nitelendirilen küçük kardeş. Bu küçük kardeş ne kadar işe yaramaz görünsede ileride babası öldükten sonra sürünün başına geçen ve düşmanlar ile mücadelede sürüsünü korumak için elinden geleni yapacaktır.

Etiketler :  Dinozorlarla Yürümek izle,Dinozorlarla Yürümek Full izle,Dinozorlarla Yürümek tek parça izle,Dinozorlarla Yürümek hd izle,Dinozorlarla Yürümek sinema çekimi izle,Dinozorlarla Yürümek türkçe dublaj izle,Dinozorlarla Yürümek türkçe altyazılı izle, Dinozorlarla Yürümek 720p izle,
Tag: , , , , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot