logo









Gizli Kimya - Upstream Color HD 720p Türkçe Dublaj İzle

Gizli Kimya - Upstream Color filmi konusu: Gizli Kimya, insanoğlunun kökenlerini ve aşkın entrikalarını keşfe çıkan, korkunç bir olaylar dizisiyle bütünleşmiş karmaşık bir aşk hikâyesi anlatıyor. Shane Carruth, 2004 yılında Sundance'te Jüri Büyük Ödülü kazanan Primer / Kapsül'ün ardından gelen bu yepyeni filminde, yaşı olmayan bir organizmanın yaşam döngüsüne kapılarak bir araya gelmiş bir kadın ve adamı konu ediniyor. Mahvolmuş hayatlarının parçalarını bir araya getirmeye çalışırken ikilinin kimlikleri bir hayale dönüşüyor. 2013 yılının en merakla beklenen filmlerinden Gizli Kimya, Sundance'ın ardından şubat ayında Berlinale'de uluslararası prömiyerini yaptı. Film konusu itibariyle ağır ve alışık olmadığımız bir biçimde işleniyor.

Gizli Kimya - Upstream Color HD 720p Türkçe Dublaj İzle 

Alternatif Izleme Seçenekleri









Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : Gizli Kimya filmi izle,Gizli Kimya filmini izle,Gizli Kimya hd izle,Gizli Kimya türkçe dublaj, izle,upstream color filmini full izle,Upstream Color izle





Tag: , , , , , , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot