logo









K-Pop The Ultimate Audition - 최강 서바이벌 1.Bölüm izle

                                                                 

 Bu hikaye idol yıldızların etrafındaki çevresiyle ilgilidir. Kang Woo Hyun (Park Yoo Hwan), M2 grubunun öldüren gülümsemeye sahip lideridir. Seung Ji Yeon (Go Eun Ah) efsanevi bir hip-hopçı olma hayali vardır ve bunun için bir gruba girebilmek için erkek kıığına girer. Kang Changmin (Kevin) dünya kendi etrafında döndüğünü düşünüyor ve bir grup solisti olma hayali kuruyor. Ri Ah (Kim Eun Jung) ise bütün milleti temsil eden büyük bir sanatçıdır. 

K-Pop The Ultimate Audition - 최강 서바이벌  1.Bölüm izle

Alternatif Izleme Seçenekleri









Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : K-Pop The Ultimate Audition 720p izle,K-Pop The Ultimate Audition izle,K-Pop The Ultimate Audition tek parça izle,K-Pop The Ultimate Audition hd izle, K-Pop The Ultimate Audition full izle, K-Pop The Ultimate Audition online izle, K-Pop The Ultimate Audition Türkçe Dublaj İzle,K-Pop The Ultimate Audition Türkçe Altyazılı izle,K-Pop The Ultimate Audition Asya Dizi izle,K-Pop The Ultimate Audition Son Bölüm izle,K-Pop The Ultimate Audition - 최강 서바이벌  1.Bölüm izle





Tag: , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot