logo









Sadece Tanrı Affeder - Only God Forgives HD Türkçe Altyazılı izle


Nicolas Winding Refn ve Ryan Gosling’in Drive filminden sonraki yeni projeleri olan Only God Forgives, aksiyon ve şiddet dolu bir intikam hikayesi olarak nitelendiriliyor. On yıl önce bir cinayet işleyen Julian, şimdilerde sürgündedir ve Bangkok’ta yaşamaktadır. Burada görünürde kardeşi Billy ile birlikte bir boks klübü işletmekte olan Julian, esas gelirini buradan yürüttüğü uyuşturucu ağından kazanmaktadır. Güzel zamanlar, Billy’nin genç bir kızı öldürmesiyle sona erer. Zira Billy de kendini Bangkok sokaklarını temizlemeye adayan gizemli intikam meleği Chang tarafından öldürülmüştür.

Sadece Tanrı Affeder - Only God Forgives HD Türkçe Altyazılı izle

Alternatif Izleme Seçenekleri









Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : Sadece Tanrı Affeder 720p izle,Sadece Tanrı Affeder izle,Sadece Tanrı Affeder tek parça izle,Sadece Tanrı Affeder hd izle, Sadece Tanrı Affeder full izle, Sadece Tanrı Affeder online izle,Sadece Tanrı Affeder Türkçe Dublaj İzle,Sadece Tanrı Affeder Türkçe Altyazılı izle,Sadece Tanrı Affeder Yabanci Film izle,Sadece Tanrı Affeder - Only God Forgives HD Türkçe Altyazılı izle





Tag: , , , , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot