logo









Switched at Birth 3. Sezon 10. Bölüm [ Türkçe Altyazılı ]


Kansas’ın üst sınıf mahallelerinden birinde yaşayan Bay (Vanessa Marano), bir gün okulda kan testi yapınca çıkan sonucun ailesiyle uyumlu olmadığını görür. İlk başta buna bir anlam veremez. Ama, daha sonra geniş bir açıdan baktığında ailesiyle hem fiziksel hem de kişisel olarak çok farklı özellikler taşıdığını fark eder. Bunun üzerine anne ve babasıyla birlikte DNA testi yaptırmaya giderler ve 3 hafta sonra çıkan sonuçlar Bay’in ebeveynlerinin farklı olduğunu gösterir. Hata sonucu hastanenin o gün doğan iki çocuğu karıştırıp yanlış ailelere verdiği ortaya çıkar.
switched at Brith doğum sırasında karıştıklarını keşfeden 2 genç kızın hikayesini anlatmaktadırç Bay Kennish iki ebeveyn ve bir erkek kardeşten oluşan varlıklı bir ailede büyürken, çocukken geçirdiği menenjit nedeniyle duyma yetisini kaybeden Daphne Vasquez bekar bir anne ile fakir bir mahallede büyümüştür. İşler ailelerin, kızların iyiliği için birarada yaşamaya başlamaları ile gittikçe ilginç bir hal alır.


Switched at Birth  3. Sezon  10. Bölüm [ Türkçe Altyazılı ]

Alternatif Izleme Seçenekleri









Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : : Switched at Birth,Switched at Birth izle, Switched at Birth tek part izle, Switched at Birth 720p izle ,Switched at Birth hd izle,Yabanci Dizi izle





Tag: , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot