logo









The Kingdom of the Winds - 바람의 나라 4.Bölüm izle

The Kingdom of The Winds ayný isimli bir manhw (güney kore çizi roman veya animasyonlarýna verilen ad) dan uyarlanmýþ olan Koguryeo’un “Savaþlarýn Tanrýsý” olarak tanýnan 3. kralý Muhyul / Daemosin’in hayatýný konu edinmektedir. Muhyul’un doðumuyla beraber bir kehanetide dünyaya getirdiðine inanýlýr, bu kehanete göre Muhyul ayný zamanda ailesini ve ülkesini yok edecek kiþidir. Kehanetten korkan ancak kendi oðlunu öldürebilecek bir yapýya sahip olmayan babasý Kral Yuri en büyük oðlu Haemyung’u Muhyul’u alýp saraydar götürmesi ve halk tabakasýndan birisi olarak yaþamasý için görevlendirir. Muhyul’u yanýna alan Haemyung, Kral Jumong’un Mezarýnda çalýþmakta olan arkadaþý Þef Dekarotör Hye-Ap’ýn yanýna götürür. Aradan 20 yýl geçer, Muhyul artýk büyümüþ ve yetiþkin bir adam olmuþtur ancak gerçek kimliði hakkýnda hiçbir bilgiye sahip deðildir.

The Kingdom of the Winds - 바람의 나라 4.Bölüm izle

Alternatif Izleme Seçenekleri









Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : Kingdom of The Winds 720p izle,Kingdom of The Winds izle,Kingdom of The Winds tek parça izle,Kingdom of The Winds hd izle, Kingdom of The Winds full izle, Kingdom of The Winds online izle, Kingdom of The Winds Türkçe Dublaj İzle,Kingdom of The Winds Türkçe Altyazılı izle,Kingdom of The Winds Asya Dizi izle,Kingdom of The Winds Son Bölüm izle,The Kingdom of the Winds - 바람의 나라 4.Bölüm izle





Tag: , , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot