logo









To The Beautiful You - 아름다운 그대에게 4.Bölüm izle

Dizi, Amerika'da yaþayan Koreli bir kýz, Goo Joo Hee'nin etrafýnda geliþiyor. Bir gün televizyonda bir atletizm yarýþmasý görür ve yüksek atlama yarýþmacýlarýndan biri olan Kang Tae Joon'a aþýk olur. Goo Joo Hee bu genç atleti idolü olarak görmeye baþlar. Tae Joon, potansiyel kariyerini sonlandýran bir kaza geçirdikten sonra Goo Joo Hee, Tae Joon'un olduðu okulda okumak için kaydýný Kore'ye aldýrýr. Ancak, Tae Joon bir erkek lisesindedir ve Jae Hee, kendisini bir erkek olarak gizleyerek o okula girmesi gerekir.

To The Beautiful You - 아름다운 그대에게 4.Bölüm izle

Alternatif Izleme Seçenekleri









Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : To The Beautiful You 720p izle,To The Beautiful You izle,To The Beautiful You tek parça izle,To The Beautiful You hd izle, To The Beautiful You full izle, To The Beautiful You online izle, To The Beautiful You Türkçe Dublaj İzle,To The Beautiful You Türkçe Altyazılı izle,To The Beautiful You Asya Dizi izle,To The Beautiful You Son Bölüm izle,To The Beautiful You - 아름다운 그대에게 4.Bölüm izle





Tag: , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot