logo









Chicago PD 1.Sezon 9.Bölüm Türkçe Altyazılı izle



Chicago Polis Departmanının District 21’ı iki farklı gruptan oluşmaktadır: sokak suçlarıyla ilgilenen ve devriye gezen üniformalı polisler ve şehrin organize suçlar, uyuşturucu kaçakçılığı ve cinayetler gibi daha büyük suçlarıyla savaşan istihbarat ekibi. İstihbarat ekibini yöneten Hank Voight (Jason Beghe) adalet peşindeyken kanunları uygulamamaya karşı olan bir adamdır. Sert bir yapısı olan Voight’ın emrinde ancak ateşle oynayabilenler hayatta kalabilir. Örneğin Antonio Dawson (Jon Seda) gibileri. Patronuyla sorunlu bir geçmişe sahip olan Dawson birimi yönetmeyi istemektedir. Bu her gün Voight ile karşı karşıya gelmek bile olsa, azimle bekleyecektir. Yükselme hayalleri kuran sokak polislerinden elit ekibe kadar hepsinin işi zorluklarla doludur.



Chicago PD  1.Sezon 9.Bölüm  Türkçe Altyazılı izle

Alternatif Izleme Seçenekleri










Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : Chicago PD 720p izle,Chicago PD izle,Chicago PD tek parça izle,Chicago PD hd izle, Chicago PD full izle, Chicago PD online izle, Chicago PDT ürkçe Dublaj İzle,Chicago PD Türkçe Altyazılı izle,Chicago PD Yabanci Dizi izle,Chicago PD Son Bölüm izle,Chicago PD  1.Sezon 9.Bölüm  Türkçe Altyazılı izle




Tag: , , , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot