logo









Revenge 3. Sezon 18. Bölüm Türkçe Altyazılı izle


Revenge ABC tarafından Amerika’da yayınlanan televizyon drama dizisidir.Alexander Dumas’ın Monte Kristo Kontu adlı kitabından esinlenerek oluşturulmuştur. Madeleine Stowe ve Emily VanCamp başrolü paylaşıyorlardır. 21 Eylül 2011′de yayınlanmaya başlanmıştır.
Dram konusunun bir hayli işlendiği Revenge dizisi gerilim ve gizem konularını da bünyesinde barındırdığı için büyük bir izleyici kesimi tarafından rağbet görmektedir.
Asıl isimi Amanda Clarke olan Emily Thorne (Emily VanCamp), babası David (James Tupper)'ın ölümüne neden olan ve ailesini mahveden kişilerden intikam almaya Hamptons'a döner.) Küçük bir kızken Amanda'nın babası terörist suçlamasıyla gözaltına alınır ve vatana ihanetten karar giyer. Daha sonra hapishanede can verir. Emily'nin hayatı alt üst olmuştur ve Emily çocuk ıslahevine girer. Ve 18. doğum gününde babasının yatırım yaptığı bir şirketten büyük bir kalıt kalır. Amanda ismini Emily Thorne'a çevirir ve babasının bu vaziyetinden mesul olan kişilerden intikam almaya karar verir.


Revenge  3. Sezon  18. Bölüm   Türkçe Altyazılı  izle

Alternatif Izleme Seçenekleri










Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : Revenge 720p izle,Revenge izle,Revenge tek parça izle,Revenge hd izle, Revenge full izle, Revenge online izle, RevengeT ürkçe Dublaj İzle,Revenge Türkçe Altyazılı izle,Revenge Yabanci Dizi izle,Revenge Son Bölüm izle,Revenge  3. Sezon  18. Bölüm   Türkçe Altyazılı  izle





Tag: , , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot