logo









Bir Gün - Labor Day HD Türkçe Altyazılı İzle

Labor Day, bir taraftan ergenliğin getirdiği sorunlarla mücadele ederken bir taraftan da evin erkeği olmaya çalışıp toplumdan uzaklaşmış annesi Adele’e bakmaya çalışan 13 yaşındaki Henry Wheeler’ın hikâyesini konu ediyor. Okul alışverişine çıktıkları sırada Henry ve annesi hem korkutucu hem de yardıma muhtaç Frank Chambers’la karşılaşır ve sonra da kaçak bir suçlu olduğu ortaya çıkan bu adam, kendisini yanlarına almaları için anne-oğlu ikna eder. İşçi Bayramı’nın olduğu bu uzun hafta sonunda meydana gelen olaylar, anne-oğlu hayatlarının geri kalanını şekillendirecektir.

Bir Gün - Labor Day  HD Türkçe Altyazılı İzle

Alternatif Izleme Seçenekleri









Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : Bir Gün - Labor Day izle– Fruitvale Station 720p izle,Bir Gün - Labor Day izle,Bir Gün - Labor Day tek parça izle,Bir Gün - Labor Day hd izle,Bir Gün - Labor Day full izle,Bir Gün - Labor Day online izle,Bir Gün - Labor Day Türkçe Dublaj İzle,Bir Gün - Labor Day Türkçe Altyazılı izle,Bir Gün - Labor Day Yabanci Film izle,Bir Gün - Labor Day  HD Türkçe Altyazılı İzle





Tag: , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot