logo









Wikileaks: Beşinci Kuvvet HD Türkçe Altyazılı izle

Wikileaks’in ilk kurulum aşamasını ve yöneticileri Julian Assange ile Daniel Domscheit-Berg arasındaki bağı anlatan yapım, bir dönem tüm dünyayı sarsan önemli olayı tekrar gündeme getiriyor… Yolun başında Assange’ın destekçisi ve çalışma arkadaşı olan Daniel Domscheit-Berg’in bakış açısıyla Wikileaks’in ilk günlerine dönüyoruz. Bir gecede sessiz sedasız açığa vurduğu kimi gizli belgelerle tüm dünyayı yerinden oynatan Wikileaks aynı zamanda kurucularınıda meşhur etmişti. Tarihin karanlık sayfaları açığa çıktıkça ve her seferinde daha sert yankılar buldukça Berg ve Assange arasındaki anlaşmazlıklar da çığ gibi büyümektedir. Assange ve Berg arasındaki fikir ayrılıkları iki yakın arkadaşın yollarını ayırmak ve ilişkilerinde onarılmaz yaralar açmak üzeredir.

Wikileaks: Beşinci Kuvvet  HD Türkçe Altyazılı izle

Alternatif Izleme Seçenekleri









Öneriler: Filmlerin Çalismasi için 10 saniye beklemeniz yeterlidir.
Not: Bozuk Filmleri Bize Bildirmeniz halinde 10 dk içerisinde filmler tekrar yüklenecektir.


Etiketler : Wikileaks: Beşinci Kuvvet izle– Fruitvale Station 720p izle,Wikileaks: Beşinci Kuvvet izle,Wikileaks: Beşinci Kuvvet tek parça izle,Wikileaks: Beşinci Kuvvet hd izle,Wikileaks: Beşinci Kuvvet full izle,Wikileaks: Beşinci Kuvvet online izle,Wikileaks: Beşinci Kuvvet Türkçe Dublaj İzle,Wikileaks: Beşinci Kuvvet Türkçe Altyazılı izle,Wikileaks: Beşinci Kuvvet Yabanci Film izle,Wikileaks: Beşinci Kuvvet  HD Türkçe Altyazılı izle





Tag: , , , , , ,

Ads

Bạn đã xem chưa?

Text Link

Liên Hệ Quảng Cáo

Shared by: itviet360 . Powered by Blogger

Anh bia FB|Tin shock| Hinh anh dep
Mọi dữ liệu trên website này đều được chúng tôi và các thành viên tham gia website tổng hợp từ internet.
Chúng tôi không chịu trách nhiệm về những dữ liệu được chia sẻ tại đây. Nếu có những vấn đề khác về những dữ liệu này vui lòng liên hệ với các thành viên đã chia sẻ thông tin.
Thu thuat blogspot